TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Soort product: Slinger verstelbaar bureau

Een Slinger verstelbaar bureau is een uitstekende keuze voor werkplekken die flexibiliteit en ergonomische aanpassingen vereisen. Ze bieden een gezond alternatief voor de traditionele vaste bureaus door werknemers in staat te stellen de hoogte van hun werkoppervlak aan te passen. Hier zijn enkele voordelen en belangrijke overwegingen wanneer je overweegt een slingerbureau aan te schaffen:

Voordelen van Slingerbureaus

 • Ergonomisch Voordeel: Het aanpassen van de hoogte van het bureau helpt bij het bevorderen van een betere houding en kan de neiging tot langdurig zitten verminderen. Dit kan bijdragen aan een betere gezondheid en verminderde rug- en nekpijn.
 • Flexibiliteit: Slingerbureaus zijn ideaal voor gedeelde werkplekken of flexwerkplekken. Verschillende gebruikers kunnen gemakkelijk de hoogte van het bureau aanpassen aan hun individuele behoeften zonder het gebruik van elektriciteit of complexe mechanismen.
 • Duurzaamheid: Omdat ze geen elektrische componenten bevatten, zijn slingerbureaus vaak duurzamer en minder storingsgevoelig dan hun elektrisch verstelbare tegenhangers.

Overwegingen bij het Kiezen van een Slingerbureau

 • Verstelbaarheidsbereik: Controleer of het bureau kan worden aangepast van een zitpositie naar een sta-positie of alleen tussen verschillende zithoogtes. Zorg ervoor dat het bereik voldoet aan uw specifieke behoeften.
 • Gebruiksgemak: Hoewel slingerbureaus eenvoudig te bedienen zijn, vereist het aanpassen van de hoogte enige fysieke inspanning. Dit is belangrijk om te overwegen als je van plan bent het bureau vaak aan te passen.
 • Stabiliteit: Een goed slingerbureau moet stabiel zijn, zelfs op de maximale hoogte. Dit is cruciaal voor de veiligheid en voor het comfortabel uitvoeren van werkzaamheden.
 • Afmetingen en Werkruimte: Zorg ervoor dat het bureau groot genoeg is voor de taken die uitgevoerd moeten worden en dat het past binnen de beschikbare ruimte in uw kantoor.
 • Esthetiek: Kies een stijl en afwerking die goed past bij de rest van uw kantoorinrichting. Slingerbureaus zijn beschikbaar in diverse designs en afwerkingen, zodat ze naadloos kunnen integreren in uw bestaande werkplek.

Aanvullende Accessoires

 • Kabelbeheer: Overweeg accessoires zoals kabelgoten of kabelklemmen om kabels netjes te organiseren en veilig te houden als het bureau van hoogte verandert.
 • Monitorarmen: Voor wie meerdere schermen gebruikt, kan een verstelbare monitorarm het gemakkelijker maken om schermen op de ideale kijkhoogte in te stellen, onafhankelijk van de bureauhoogte.
 • Ergonomische Stoelen: Combineer een slingerbureau met een ergonomische stoel die een breed scala aan verstelbaarheid biedt voor maximale comfort en ondersteuning.

Slinger verstelbaar bureau is een slimme investering voor moderne werkplekken die de gezondheid en het welzijn van werknemers serieus nemen en tegelijkertijd de flexibiliteit en aanpassingsvermogen in de werkomgeving willen verhogen. Ze zijn bijzonder nuttig in dynamische kantooromgevingen waar de behoeften van medewerkers kunnen variëren.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.