TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Soort product: Vergadertafel

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Vergadertafel kopen? Vergadertafels zijn sfeerbepalend omdat deze vaak het middelpunt van uw organisatie zijn. Omdat de daadwerkelijke sfeer tijdens vergaderingen nogal divers kan zijn, is het belangrijk dat de vergaderruimte een gevoel van stabiliteit en rust uitstraalt. ABC Kantoormeubelen heeft de beste keuze om op kantoor aan te vergaderen. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, met de verschillende tafels om te vergaderen vind je altijd het model waar je naar op zoek bent. Onze vergadertafels zijn verkrijgbaar in vele kleuren. We kunnen de tafels leveren in diverse afmetingen, geschikt voor 2 personen, 12 personen tot maar liefst 32 personen of meer. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende designvolle, modulaire vergadertafels en tafels die voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Bij ABC Kantoormeubelen streven we ernaar meubels aan te bieden die voldoen aan de diverse behoeften van moderne kantoren.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.