TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Hoogte

Breedte

Materiaal

Soort product: Whitebord

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Een whiteboard is een onmisbaar hulpmiddel voor brainstormsessies, presentaties en notities op kantoor. Bij ABC Kantoormeubelen bieden we een scala aan hoogwaardige whiteboards die perfect zijn voor elke werkplek.

Onze whiteboards zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de behoeften van jouw team en de beschikbare ruimte. Of je nu een compact whiteboard voor een individuele werkplek nodig hebt of een groot whiteboard voor een vergaderruimte, we hebben de juiste optie voor jou.

Onze whiteboards zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn gemakkelijk schoon te vegen, waardoor je snel kunt overschakelen naar nieuwe ideeën en notities zonder dat er resten achterblijven. Bovendien zijn onze whiteboards voorzien van stevige montagesystemen, zodat je ze veilig aan de muur kunt bevestigen zonder je zorgen te hoeven maken over wiebelen of vallen.

Of je nu ideeën wilt delen tijdens een vergadering, takenlijsten wilt bijhouden of gewoon wat ruimte nodig hebt om te brainstormen, een whiteboard van ABC Kantoormeubelen is de perfecte oplossing. Met onze whiteboards blijft jouw team georganiseerd, productief en creatief.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.