TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Uitvoering

Soort wielen: Zachte wielen

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Zachte wielen met een rubberen loopvlak zijn een uitstekende keuze voor harde vloeren, en bieden meerdere voordelen die bijdragen aan het behoud van de vloer en het comfort op de werkplek. Het eenvoudige kliksysteem maakt installatie snel en moeiteloos, waardoor je eenvoudig bestaande wielen kunt vervangen. Hieronder vind je meer details over de voordelen en toepassingen van zachte wielen voor bureaustoelen.

Voordelen van Zachte Wielen

1. Bescherming van de Vloer

  • Het zachte, rubberen loopvlak voorkomt krassen en andere beschadigingen op harde vloeren zoals marmoleum, linoleum, en tegels, wat ze ideaal maakt voor ruimtes met dure of gevoelige vloeroppervlakken.

2. Verminderd Geluid

  • Zachte wielen genereren minder lawaai bij beweging, wat bijdraagt aan een stillere en meer gefocuste werkomgeving, vooral in kantoren met meerdere werkplekken.

3. Beperkte Rolweerstand

  • De wielen rollen minder snel op harde vloeren, wat ongewenste verschuivingen van de stoel vermindert en zorgt voor meer stabiliteit en controle tijdens het gebruik.

4. Veelzijdigheid

  • Deze wielen zijn niet alleen geschikt voor harde vloeren, maar ook voor gebruik op kunststof matten die over tapijt liggen, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor verschillende kantoorinstellingen.

Installatie en Gebruik

Kliksysteem

  • Het kliksysteem vereenvoudigt de installatieproces; in veel gevallen kun je de wielen gewoon in de bestaande openingen van de bureaustoelpoten klikken.

Compatibiliteit

  • Hoewel deze wielen onder de meeste bureaustoelen passen, is het belangrijk om vooraf de specificaties van je stoel te controleren, inclusief de maat en het type bevestigingssysteem, om te verzekeren dat de wielen compatibel zijn.

Onderhoud

  • Hoewel zachte wielen ontworpen zijn om minder onderhoud te vereisen op harde vloeren, is het toch aan te raden om ze regelmatig te controleren en schoon te maken om opbouw van vuil en stof te voorkomen.

Veiligheidscontrole

  • Controleer regelmatig of de wielen nog stevig vastzitten en geen slijtage vertonen, vooral als de stoel intensief gebruikt wordt.

Zachte wielen voor bureaustoelen zijn een slimme investering voor iedereen die de levensduur van harde vloeren wil verlengen en tegelijkertijd het comfort en de functionaliteit van hun werkplek wil verbeteren. Door hun beschermende eigenschappen, geluidsreductie en stabiliteit bieden ze een aanzienlijke verbetering ten opzichte van traditionele harde wielen, vooral in een kantooromgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.