Uitvoering: Anti collision system

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

Het “Anti-Collision System” in kantoormeubelen is een geavanceerde functie die is ontworpen om de veiligheid te verbeteren in dynamische werkruimten. Deze intelligente technologie voorkomt botsingen en minimaliseert risico’s, waardoor een veilige en efficiënte werkomgeving wordt gegarandeerd.

Kenmerken:

  • Automatische Stop bij Botsingen: Het Anti-Collision System zorgt voor een automatische stop van het bewegende element van het meubel bij detectie van een obstakel, waardoor potentieel letsel of schade wordt voorkomen.
  • Veiligheid voor Gebruikers: Deze functie waarborgt de veiligheid van de gebruikers in drukke kantooromgevingen, vooral wanneer meubels in hoogte verstelbaar zijn of worden verplaatst.
  • Behoud van Meubelkwaliteit: Door onbedoelde botsingen te voorkomen, draagt het systeem bij aan het behoud van de kwaliteit van het meubilair en minimaliseert het de kosten van reparaties.
  • Integratie in Moderne Kantoorinrichting: Ontworpen met het oog op moderne kantoorinrichtingen en past naadloos in de behoeften van dynamische en flexibele werkruimten.

Kies voor de slimme veiligheid en investeer in een werkomgeving waar efficiëntie hand in hand gaat met zorg voor de gebruikers. Bij ABC Kantoormeubelen bieden we meubels met geavanceerde functies, waaronder het Anti-Collision System, om te voldoen aan de eisen van moderne kantooromgevingen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.