TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Bladkleur

Framekleur

Normering

Hoogte

Breedte

Diepte

Soort poot

Materiaal

Hoogte instelbaar

Vorm

Uitvoering

Uitvoering: Memory display

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Met het “Memory Display” in kantoormeubelen krijg je de mogelijkheid om je werkplek volledig te personaliseren en je favoriete instellingen op te slaan. Deze handige functie maakt het gemakkelijk om je bureau, stoel of andere meubels aan te passen aan jouw unieke behoeften met een druk op de knop.

Kenmerken:

  • Gemakkelijke Aanpassing: Het “Memory Display” maakt snelle en eenvoudige aanpassingen aan je meubels mogelijk, zoals hoogteverstellingen of andere ergonomische functies.
  • Op Slaan en Oproepen van Instellingen: Sla je favoriete instellingen op in het geheugen en roep ze met één druk op de knop op, waardoor je snel kunt overschakelen tussen verschillende werkposities.
  • Individuele Ergonomie: Pas de hoogte, hoek of andere functies aan volgens je persoonlijke voorkeuren en behoud deze instellingen voor een optimale ergonomie.
  • Efficiënt en Tijdbesparend: Het Memory Display maakt de aanpassing van meubels efficiënt en tijdbesparend, waardoor je meer tijd hebt voor productieve taken.

Kies voor het “Memory Display” en geniet van de luxe van een volledig gepersonaliseerde werkplek. Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we het belang van ergonomie en efficiëntie, en daarom bieden we meubels met geavanceerde functies, zoals het Memory Display, om te voldoen aan de eisen van een moderne en flexibele werkomgeving.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.