TOON FILTERS

Zit/Sta: Ja

Bij ABC kantoormeubelen hebben wij verschillende mogelijkheden in zit-sta werkplekken:
Lang zitten is een risicofactor en wordt niet voor niet het nieuwe roken genoemd. De zit sta werkplekken winnen in menig kantoor aan populariteit. Door afwisselend staand en zittend te werken worden lichaamsklachten zoals rugpijn en nekpijn voorkomen en zorgt het ervoor dat medewerkers voldoende in beweging blijven. De zit sta bureaus kunnen worden versteld tot een maximale hoogte van 130cm.
– Slinger verstelbare bureaus. Deze zijn eenvoudig in hoogte aan te passen door simpelweg te draaien aan een hendel die zich onder het bureaublad bevind.
– Elektrisch verstelbare bureaus. Deze maken gebruik van een elektromotor die verwerkt zit in het onderstel.
– Zit-sta duo werkplekken We hebben deze in zowel slinger als elektrische verstelbare varianten, waarmee je je kantoor efficiënt en tegelijkertijd chique kunt inrichten.
Standaard leveren wij bij onze eigen bureaulijn zit-sta bureaus met melamine topbladen. Als je specifieke wensen hebt of kleuren wilt kun je altijd een offerte bij ons aanvragen, er is namelijk meer mogelijk dan je denkt. Het staand en zittend werken afwisselen heeft veel gezondheidsvoordelen ten opzichte van het statisch zittend werken. Een wisselende werkhouding zorgt onder meer voor een betere doorbloeding, een snellere stofwisseling, een hogere concentratie en een energieker en fitter gevoel gedurende de dag maar ook op langere termijn. Bestel bij ABC Kantoormeubelen snel en voordelig online een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau voor uzelf of uw medewerkers en ervaar het verschil.

Er zijn geen producten meer te laden in deze categorie

Kan geen pagina's meer laden

Bel mij!

Een van onze collega’s gaat u proberen zo snel mogelijk te contacteren!
(Circa 15 minuten wachttijd)

Algemeen

Extra

Klantenservice

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.