Inclusief armleuning

Inclusief lendensteun

Inclusief lendensteun

Bureau's

Instelbare, slinger verstelbare, elektrische zit/sta bureau's en nog veel meer werkplekken

Directiemeubilair

Zeer veel mooi meubilair voor in de directiekamer

Receptie meubilair

Richt uw receptie in met wachtkamerstoelen, een balie en een kapstok

Bureaustoelen

Honderden stoelen en bureaustoelen

Ladeblokken en dossierkasten

Verrijdbare ladeblokken en vaste ladeblokken om een hoekbureau mee te maken

Vergaderen

Fijn vergaderen doe je aan een goede vergadertafel en een comfortabele vergaderstoel

Kantine meubilair

Alles voor in uw kantine. Tafels, stoelen en nog veel meer kantinemeubilair, zoals barkrukken

Archiefkasten

Roldeur, schuifdeur, draaideur en garderobekasten in alle maten en materialen

Overige kantoormeubelen en accessoires

CPU houders, akoestische schermen en divers ander kantoormeubilair

Al onze kantoormeubelen

ABC Kantoormeubelen heeft duizenden kantoormeubelen op voorraad in alle vormen en maten denkbaar.

Bureaustoelen met inbegrepen lendensteun zijn een essentieel onderdeel van een ergonomisch kantoorontwerp. Bij ABC Kantoormeubelen begrijpen we het belang van het ondersteunen van de lumbale regio om een comfortabele zitervaring te garanderen en het risico op rugklachten te verminderen. Stoelen met ingebouwde lendensteun zijn specifiek ontworpen om de natuurlijke kromming van de onderrug te ondersteunen, waardoor de druk op de wervelkolom tijdens lange zitperiodes wordt verlicht. Hier volgen enkele voordelen en kenmerken van onze bureaustoelen met inbegrepen lendensteun:

Ergonomische Voordelen

  • Ondersteuning van de Onderrug: De lendensteun in onze stoelen zorgt voor een correcte uitlijning van de wervelkolom, wat essentieel is voor een gezonde zithouding.
  • Vermindering van Rugpijn: Door de onderrug te ondersteunen, helpen deze stoelen rugpijn te voorkomen of te verlichten, een veelvoorkomend probleem bij mensen die lange tijd zitten.

Aanpasbaarheid

  • Verstelbare Lendensteun: Veel van onze stoelen bieden verstelbare lendensteun, zodat gebruikers de positie en de druk van de steun aan hun individuele behoeften kunnen aanpassen.
  • Veelzijdigheid: Deze functie maakt de stoel geschikt voor een breed scala aan gebruikers, ongeacht hun lichaamsgrootte of vorm.

Duurzaamheid en Comfort

  • Hoogwaardige Materialen: Onze stoelen zijn vervaardigd met duurzame materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan, terwijl ze toch comfortabel blijven, zelfs na urenlang gebruik.
  • Ademende Stoffen: Vele modellen zijn uitgerust met ademende stoffen die de luchtstroom bevorderen en oververhitting en zweten verminderen.

Stijlvolle Ontwerpen

  • Esthetisch Aantrekkelijk: We bieden een reeks stijlen aan die passen bij elke kantoorinrichting, van modern tot traditioneel, zonder in te boeten aan ergonomische functies.

Gezondheid en Productiviteit

  • Bevordering van een Actieve Zithouding: Stoelen met lendensteun moedigen een actievere zithouding aan, wat kan leiden tot een verhoogde focus en productiviteit.
  • Investering in Welzijn: Door te kiezen voor stoelen met lendensteun, toont een bedrijf zijn toewijding aan het welzijn van zijn werknemers, wat kan bijdragen aan een positievere werkomgeving en medewerkerstevredenheid.

Bij ABC Kantoormeubelen is het ons doel om producten te leveren die niet alleen voldoen aan de functionele eisen van de moderne werkplek, maar ook bijdragen aan het welzijn van de gebruikers. Ons assortiment bureaustoelen met inbegrepen lendensteun is zorgvuldig geselecteerd om dit doel te bereiken, waarbij ergonomie en comfort voorop staan. Ontdek ons aanbod en vind de perfecte stoel die zowel uw werkervaring als uw gezondheid ten goede komt.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.