Bladkleuren

Kleur blad

Bureau's

Instelbare, slinger verstelbare, elektrische zit/sta bureau's en nog veel meer werkplekken

Directiemeubilair

Zeer veel mooi meubilair voor in de directiekamer

Receptie meubilair

Richt uw receptie in met wachtkamerstoelen, een balie en een kapstok

Bureaustoelen

Honderden stoelen en bureaustoelen

Ladeblokken en dossierkasten

Verrijdbare ladeblokken en vaste ladeblokken om een hoekbureau mee te maken

Vergaderen

Fijn vergaderen doe je aan een goede vergadertafel en een comfortabele vergaderstoel

Kantine meubilair

Alles voor in uw kantine. Tafels, stoelen en nog veel meer kantinemeubilair, zoals barkrukken

Archiefkasten

Roldeur, schuifdeur, draaideur en garderobekasten in alle maten en materialen

Overige kantoormeubelen en accessoires

CPU houders, akoestische schermen en divers ander kantoormeubilair

Al onze kantoormeubelen

ABC Kantoormeubelen heeft duizenden kantoormeubelen op voorraad in alle vormen en maten denkbaar.

Op de pagina met kleuropties voor bureaubladen bij ABC Kantoormeubelen vind je een scala aan prachtige afwerkingen die perfect passen bij de stijl en het ontwerp van jouw kantoorruimte. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een moderne esthetiek, er is een kleur die bij jouw voorkeuren past.

Hier zijn enkele van de beschikbare kleuropties voor bureaubladen:

  1. Halifax Eiken: Een warme en natuurlijke houtnerfafwerking die een klassieke uitstraling biedt en een gevoel van elegantie toevoegt aan elke ruimte.

  2. Wit: Een tijdloze en veelzijdige kleur die een gevoel van ruimte en helderheid creëert, waardoor jouw kantoor een frisse en moderne uitstraling krijgt.

  3. Beuken: Een natuurlijke houtafwerking met een lichte en neutrale uitstraling, perfect voor een rustieke of Scandinavische designstijl.

  4. Kersen: Een rijke en warme houttint die luxe en verfijning toevoegt aan elke kantoorruimte, waardoor een gevoel van elegantie en klasse ontstaat.

  5. Logan Eiken: Een eigentijdse en trendy houtnerfafwerking met een lichte en heldere uitstraling, ideaal voor moderne kantooromgevingen die een vleugje natuurlijke schoonheid willen toevoegen.

  6. Donker Eiken: Een diepe en rijke houttint die een gevoel van luxe en verfijning brengt, waardoor jouw kantoorruimte een elegante en tijdloze uitstraling krijgt.

Of je nu op zoek bent naar een minimalistische esthetiek, een klassieke elegantie of een eigentijdse uitstraling, de kleuropties voor bureaubladen bij ABC Kantoormeubelen bieden de perfecte oplossing om jouw kantoorinrichting naar een hoger niveau te tillen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.