De basis voor ergonomisch (thuis)werken is een goede ergonomische stoel!
TOON FILTERS

Prijs

Soort product

Kleur

Soort poot

Hoogte instelbaar

Framekleur

Breedte

Diepte

Hoogte

Uitvoering

Normering

Materiaal zitting

Materiaal rug

Soort armleuning

Maximale belasting

Inclusief hoofdsteun

Zithoogte

Geselecteerde Filters

Vloermatten zijn een essentieel onderdeel van een goed ingericht kantoor, vooral als u wilt zorgen voor de duurzaamheid van uw vloeren en het gemak waarmee u uw bureaustoel kunt verplaatsen. Bij ABC Kantoormeubelen bieden we een verscheidenheid aan vloermatten die geschikt zijn voor verschillende soorten ondergronden, van gladde oppervlakken zoals laminaat tot meer absorberende oppervlakken zoals vloerbedekking. Hier is alles wat u moet weten over onze vloermatten en hoe u ze kunt bestellen, inclusief extra wieltjes voor uw bureaustoel.

Voordelen van Vloermatten

  • Bescherming van de Vloer: Vloermatten beschermen uw vloeren tegen krassen, vlekken en slijtage veroorzaakt door het dagelijks rollen van bureaustoelwielen.
  • Verbeterde Mobiliteit: Met een vloermat beweegt uw bureaustoel soepeler en gemakkelijker, wat de ergonomie en comfort aan uw werkplek toevoegt.
  • Geluidsreductie: Vloermatten helpen het geluid te dempen dat wordt veroorzaakt door het verplaatsen van stoelen, wat bijdraagt aan een stillere werkomgeving.

Types Vloermatten bij ABC Kantoormeubelen

  • Voor Gladde Ondergronden: Speciaal ontworpen voor harde vloeren zoals laminaat, hout of tegels. Deze matten zijn vaak gemaakt van sterker materiaal om efficiëntie en duurzaamheid te verzekeren zonder de vloer te beschadigen.
  • Voor Vloerbedekking: Deze matten zijn dikker en specifiek ontworpen om goed te functioneren op tapijt. Ze voorkomen dat de wielen van de stoel het tapijt beschadigen of erin verstrikt raken.

Extra Wieltjes voor Bureaustoelen

  • Wieltjes Bestellen: Naast vloermatten bieden wij ook vervangende wieltjes voor bureaustoelen. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van uw behoeften en de soort vloer waarop u de stoel gebruikt.

Bestelproces

  • Online Bestellen: U kunt al onze vloermatten en extra wieltjes eenvoudig online bestellen via onze webshop. Bekijk ons uitgebreide assortiment, kies de juiste producten voor uw kantooromgeving en plaats uw bestelling met enkele klikken.
  • Klantenservice: Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste mat of wieltjes, of heeft u vragen over uw bestelling, onze klantenservice staat klaar om u te helpen met deskundig advies.

Het gebruik van de juiste vloermatten en goed functionerende wieltjes draagt bij aan de levensduur van zowel uw vloeren als uw bureaustoelen. Kies voor ABC Kantoormeubelen voor hoogwaardige vloeroplossingen en accessoires die uw kantoorruimte optimaal benutten. Bezoek vandaag nog onze website voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.