TOON FILTERS

Geselecteerde Filters

Prijs

Soort product

Kleur

Framekleur

Hoogte

Soort poot

Soort armleuning

Materiaal

Hoogte instelbaar

Uitvoering

Merk: Adaptic

Adaptic therapeutische stoelen zorgen voor natuurlijke mobiliteit van de wervelkolom en ondersteunen een gezonde houding. Onze stoelen maken activering van de diepe core-stabiliteitsspieren van de wervelkolom (DCSM) mogelijk, wat essentieel is voor een gezonde houding van de rug. Het juiste gebruik van deze spieren voorkomt de ontwikkeling van chronische musculoskeletale aandoeningen en verlicht rugpijn. Adaptic betekent een comfortabele en gezonde zithouding gedurende de dag.

Adaptic therapeutische stoelen zijn voorzien van een unieke, adaptieve veer-gemonteerde zitting, die activering van rug-, buik- en diepe kernstabiliserende spieren mogelijk maakt. De adaptieve zitting stelt de spieren in staat om een optimale toon te behouden, essentieel voor een gezonde houding. Wervels en ruggenwervelschijven worden zo beschermd tegen de overbelasting die gebruikelijk is in standaard en ergonomische stoelen met vaste stoelen. Adaptic seat verdeelt in plaats daarvan belastingen over de gehele lengte van de wervelkolom, waardoor alle spieren in het gebied kunnen deelnemen aan het handhaven van de houding. Onze stoelen verlichten rugpijn en stijve nek en voorkomen een slechte houding, waardoor de kans op het ontwikkelen van chronische musculoskeletale aandoeningen en andere complicaties wordt verlaagd.

ABCKantoormeubelen © All Rights Reserved

Model- en prijswijzigingen op kantoormeubels voorbehouden. Alle prijzen van kantoormeubilair op deze site zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Op alle verkoop via ABC Kantoormeubelen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.